Lantmännen Maskin importerar, marknadsför och säljer lantbruksmaskiner och reservdelar samt erbjuder service i Sverige. I produktportföljen finns starka varumärken som Fendt, Valtra, Väderstad, Kuhn och Joskin.  Vi finns på fler än 50 platser över hela landet med maskiner, reservdelar och verkstad – alltid nära dig.

Starka varumärken

Förutom våra huvudleverantörer - Fendt, Valtra, Väderstad, Kuhn och Joskin - representerar vi många andra starka varumärken som du kan läsa mer om här.

Alltid nära

På våra över 50 anläggningar runt om i landet möter du kunskap och expertis hos våra maskinsäljare, servicetekniker, reservdelssäljare och övrig personal. Med fler än 200 servicebilar är hjälpen alltid nära.

KompetensCenter

På våra KompetensCenter presenterar vi verksamhetsområden som skog och precisionsodling. Vi har även särskilda center för Fendt och Valtra. Testa maskiner och få råd direkt på plats av våra experter.

10.000 m2 centrallager

I Malmö finns vårt centrallager för reservdelar och tillbehör. Med 165.000 lagerlagda artiklar, en plocksäkerhet på 99,85% och leverans över natt, säkerställer vi att du får rätt delar i rätt tid.

Några av våra kunder

Vasens lantbruk

Borgs lantbruk

Sture Jonsson i Rannebo

Växjö kommun