Joskin

Transportvagnar och gödselspridare i framkant.

Joskin är en belgisk tillverkare av redskap inom lantbruk för transport och gödselhantering.

Hos Lantmännen Maskin erbjuder Joskin ett brett utbud av högkvalitativa vagnar, gödseltunnor och fastgödselspridare.

Styrkorna med Joskin är många. Deras produkter är tillverkade av högkvalitativa material och har genomgått omfattande tester och kvalitetskontroller för att säkerställa deras hållbarhet och pålitlighet. Joskin är också kända för att vara innovativa och ha en hög grad av anpassningsbarhet för att möta kundernas specifika behov.

Svenska lantbrukare som söker högkvalitativa och pålitliga vagnar, gödseltunnor och fastgödselspridare bör definitivt överväga Joskin. Med deras höga kvalitet, hållbarhet och innovativa lösningar kommer Joskin definitivt att vara en pålitlig och långvarig investering för dig som söker högpresterande lantbruksmaskiner.

Joskin grundades 1968 i Belgien av Victor Joskin, och trots att företaget växt långt utanför Belgiens gränser och blivit ett av de stora namnen inom jordbruk har företagets DNA inte ändrats. Det är fortsatt fokus på att behålla Joskin som ett oberoende familjeföretag.

I sortimentet från Joskin hittar du djurvagnar, balvagnar, tippvagnar, multivagnar, ensilagevagnar och lastväxlarvagnar samt flytgödselspridare och fastgödselspridare.