Vi är experter på logistik för e-handel och B2B och har distribution inom Sverige och till Danmark och Norge. Vi sköter hela logistikflödet och erbjuder flera olika logistiktjänster som passar just ert företag.

Våra kunder får sina varor snabbare än förväntat. Lantmännen Maskin levererar inte bara kvalitet utan visar också upp en fantastisk samarbetsglädje.

Ljung & Sjöberg

Lantmännen Maskins centrallager

10 000 kvm

Lagringsytan är lika stor som en och en halv fotbollplaner.

160 000 artiklar

1 500 artiklar kommer in till oss, och 3 500 artiklar lämnar vårt lager ut till kund - varje dag.

99.85%

Vi jobbar löpande med vårt kvalitetsarbete. 99,85% av alla artiklar vi plockar hamnar rätt.

I Malmö finns vårt centrallager för reservdelar och tillbehör med en lagringsyta på totalt 10.000 m2. Vi är också ett 3PL-lager (tredjepartslogistik) och har för närvarande totalt 160 000 lagerlagda artiklar. Centrallagret är bemannat 80 timmar i veckan och under högsäsong 96 timmar. Distribution av reservdelar sker till Sverige, Norge och Danmark, vilket ökar tillgängligheten av antal delar i lager. Våra logistiklösningar är moderna och effektiva och vi levererar över natt till i stort sett hela Skandinavien. Centrallagrets styrka är hög tillgänglighet, snabb service, exceptionell plocksäkerhet samt mycket kompetent och engagerad personal.