Lantmännen Maskin har marknadens bredaste utbud av maskiner och redskap för entreprenad och kommun. Vårt sortiment utvecklas kontinuerligt och tack vare vår rikstäckande verksamhet får ni en omfattande lagerhållning som ger korta leveranstider och stora valmöjligheter. Vårt mål är att ni har de maskiner ni behöver och att de fungerar som de ska och vi hjälper er gärna med en flexibel maskinlösning som passar just ert behov.

Adda - ramavtal och ramavtalsupphandlingar

Vi är anslutna till Adda och där finns allt som rör ramavtal och upphandlingar. Du som kund kan se hur du beställer från våra ramavtal samt vilka stöd vi har vid inköp och användningen av ramavtalen.

Så säger våra kunder

Gislaveds kommun

YouTube preview

Bjuvs kommun

Växjö kommun

Vi tror att Lantmännen Maskin kommer bli en bra partner för Swedavia eftersom de har välrenommerad serviceorganisation över hela landet och är på så sätt alltid nära Swedavias flygplatser, från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Swedavia

Maskin- och servicepartner till offentliga verksamheter i hela Sverige

Lantmännen Maskin har marknadens bredaste utbud av maskiner och redskap för entreprenörer och kommuner. Vår sortimentet utvecklas kontinuerligt och tack vare vår rikstäckande verksamhet har vi en omfattande lagerhållning som ger korta leveranstider och stora valmöjligheter. Vårt mål är att du har de maskiner du behöver och att de fungerar som de ska och vi hjälper dig gärna med en flexibel maskinlösning som passar just din verksamhets behov.

Vårt produktsortiment inkluderar grönytemaskiner, maskiner för snö och väg, minilastare, traktorer, skogsredskap, vagnar och mycket mer. Lantmännen Maskin samarbetar med entreprenörer och kommuner i hela landet för att leverera högkvalitativa maskiner och verktyg som passar deras behov.

Vi erbjuder ett brett utbud av maskiner från ledande varumärken såsom Valtra, Fendt, Norcar, Noremat, Votex och Humus med flera. Lantmännen Maskin har ett stort urval av grönytemaskiner som inkluderar bland annat traktorer, armklippare och släntklippare för att nämna några. För vinterväghållning kan du hitta maskiner för olika typer av körning och i varierande prisklasser. Vi har också minilastare som är perfekta för mindre uppdrag.

Lantmännen Maskin är välkända för att erbjuda högkvalitativa skogsredskap. Vårt sortiment inkluderar maskiner för park- och markvårdsarbete, snöröjning och halkbekämpning. Vi erbjuder också entreprenadvagnar, schaktvagnar och andra transportlösningar.

Förutom att erbjuda högkvalitativa maskiner är Lantmännen Maskin också engagerade i att ge trygghet och service till våra kunder. Vi har ett stort nätverk av verkstäder runt om i Sverige och fokuserar på att ge snabb service och reparationer för att hålla våra kunder nöjda.

Lantmännen Maskin är en pålitlig partner för kommuner och entreprenörer runt om i landet. Vårt omfattande sortiment av maskiner och redskap, tillsammans med vårt fokus på trygghet och service, har gjort oss till en ledande aktör i branschen.