Fendt

Välkommen till Fendt, en världsledande tillverkare av traktorer och jordbruksmaskiner.

Den välkända tyska traktortillverkaren Fendt är vida känd för sin steglösa Vario-transmission, vilken revolutionerade traktortillverkningen redan på 90-talet och gjorde en Fendttraktor till något banbrytande. Än idag är det denna smått geniala uppfinning som utgör grundbulten i traktorproduktionen i Markoberdorf. Vario erbjuder smidiga och exakta växlingsmöjligheter, vilket ger föraren optimal kontroll och precision i alla arbetsförhållanden. Med Fendts avancerade teknik kan lantbrukare öka produktiviteten och maximera avkastningen.

Hur är det att köra Fendts traktorer?

Fendt är kända för sin komfort och ergonomi. Traktorerna är utformade med föraren i fokus, vilket ger en bekväm arbetsmiljö även under långa arbetspass. De ergonomiska reglagen och intuitiva gränssnittet gör det enkelt att använda traktorn, vilket minskar trötthet och ökar produktiviteten.

Varför väljer lantbrukare Fendt?

Fendt är en pionjär inom jordbruksindustrin och fortsätter att driva innovation och teknisk utveckling framåt. Genom att lyssna på kundernas behov och förstå marknadstrenderna kan Fendt erbjuda lösningar som passar perfekt för moderna jordbruk.

Hitta din nya Fendt hos Lantmännen Maskin

Lantmännen Maskin är återförsäljare av Fendt i Sverige. Hos oss kan du hitta traktorer och skördetröskor men också maskiner för vall där Fendt är ett bra val om du letar efter balpress, slåtterkross, slåttermaskin, exakthack, strängläggare eller snittvagn. Även den självgående växtskyddssprutan Fendt Rogator och teleskoplastare Fendt Cargo T740 hittar du genom Lantmännen Maskin.

Mer information