Valtra

Letar du efter en pålitlig och kraftfull traktor till ditt lantbruk eller skogsbruk? Då är Valtra ett varumärke som du definitivt bör överväga.

Valtra ger dig den bästa traktorupplevelsen. Med sin långa erfarenhet har Valtra etablerat sig som en av de främsta tillverkarna av traktorer som möter de unika behoven i nordiska förhållanden.

Vilken traktor ska jag köpa?

Valtra erbjuder ett brett sortiment av traktorer speciellt anpassade för svenska lantbrukare och skogsbrukare. Deras produkter omfattar allt från kompakta traktorer som passar för mindre gårdar och gårdsarbeten, till kraftfulla arbetsmaskiner som klarar av de utmaningar som stora jordbruks- och skogsbruksoperationer innebär. Valtra erbjuder också specialutrustning för skogsbrukets krävande arbetsmiljöer samt traktorer anpassade för entreprenad.

Vad skiljer Valtra från andra traktormärken?

En av Valtras största fördelar är deras engagemang för skräddarsydda lösningar. Valtra förstår att varje lantbrukares eller skogsbrukares behov är unika och därför erbjuder de en möjlighet för kunder att skräddarsy sin traktor genom konceptet Valtra Unlimited. Traktorn byggs efter dina behov, med den design och komfort, samt de funktioner som du behöver för att lyckas, oavsett förhållanden.

Är Valtra-traktorer bränsleeffektiva?

Absolut! Valtra strävar efter att tillverka traktorer med enastående bränsleeffektivitet. Genom att använda modern teknik och avancerade motorer arbetar Valtra aktivt med att maximera prestanda och minimera bränsleförbrukningen. Detta innebär inte bara kostnadsbesparingar för lantbrukare och skogsbrukare, utan har också en positiv inverkan på miljön. Valtra har något som de kallar för Valtra Eco Power (läs mer om det här). Med Eco Power kan du få en bränslebesparing på upp till 10%. Bra för både plånboken och planeten.

Finns det reservdelar och service tillgängliga för Valtra-traktorer?

Ja, som återförsäljare och servicepartner för Valtra erbjuder Lantmännen Maskin en komplett supportlösning för Valtra-kunder i Sverige. Genom sitt omfattande nätverk av serviceanläggningar och välutbildade tekniker kan Lantmännen Maskin erbjuda högkvalitativ service och underhåll för Valtra-traktorer i hela landet, och dessutom med snabb tillgång till originalreservdelar tack vare Lantmännen Maskins centrallager.

Mer information