Friskvårdsservice

Vi erbjuder förmånliga priser på friskvårdsservice för skördemaskiner så som tröskor, hackar, pressar och slåtterkrossar. Lämna in dina maskiner till oss och ha dem startklara i god tid inför kommande säsong –kontakta din anläggning för tidsbokning!

Friskvårdskampanj 1 sept till 31 mars 2022.
Friskvårdsservicen förutsätter att vi får tillgång till maskinen när det passar vår verkstadsplanering. Vi lovar att servicen är utförd innan säsongsstart. Bokar du senast 31/12 2021, kan du dessutom få förlängd betalning. Prata med din närmaste Lantmännen Maskin-verkstad för mer information.

Höj beredskapen, lämna din skördetröska till oss

En tröska är i drift ungefär 150-250 timmar per säsong. Vi vet att det inte finns utrymme för ofrivilliga driftstopp –när vädret är gynnsamt är det full gas som gäller och då måste allting fungera. En professionell genomgång av maskinen efter slutförd säsong gör den redo för nästa års högtryck.

Kontakta din närmaste Lantmännen Maskin-verkstad för bokning och mer info.

Regelbunden friskvårdsservice och nya slitdelar sänker driftskostnaderna

För att få full utdelning av maskinens prestanda krävs service av specialister som kan både elektronik och hydraulik. Bäst resultat får den som lämnar in maskinerna på förebyggande service varje år –lite beroende på hur mycket du kör såklart. Även om friskvårdsservicen kanske kostar en del för den som har många maskiner är det detta den bästa metoden för att säkerställa en kontinuerlig verksamhet.

Vårda dina traktorer - prisvärda serviceavtal

För dig som har en traktor yngre än 5 år erbjuder vi förmånliga serviceavtal. Läs mer här!

Oavsett vilket traktormärke du har så erbjuder vi dig som har en traktor äldre än fem år serviceavtalet Lantmännen Maskin Classic.

Vår fullservice utförs alltid av auktoriserade mekaniker och med detta erbjudande får du lägre arbetskostnad. För att få rabatterat pris är kravet att vi utför servicen när den passar vår verkstadsplanering.  Detta kan ibland innebära att vi behöver åtkomst till din maskin lite längre än vanligt.

Vi servar alla traktormärken

Ta hand om din tröska även på vintern

Ta del av våra bästa tips för att förebygga skador på din skördetröska under vinterförvaring, så att du har en tröska i toppskick när skördeperioden drar igång.