Friskvårdsservice

Vi erbjuder förmånliga priser på friskvårdsservice för skördemaskiner så som tröskor, hackar, pressar och slåtterkrossar. Lämna in dina maskiner till oss och ha dem startklara i god tid inför kommande säsong.

Höj beredskapen, lämna din skördetröska till oss

En tröska är i drift ungefär 150-250 timmar per säsong. Vi vet att det inte finns utrymme för ofrivilliga driftstopp –när vädret är gynnsamt är det full gas som gäller och då måste allting fungera. En professionell genomgång av maskinen efter slutförd säsong gör den redo för nästa års högtryck.

Regelbunden friskvårdsservice och nya slitdelar sänker driftskostnaderna

För att få full utdelning av maskinens prestanda krävs service av specialister som kan både elektronik och hydraulik. Bäst resultat får den som lämnar in maskinerna på förebyggande service varje år – lite beroende på hur mycket du kör såklart. Även om friskvårdsservicen kanske kostar en del för den som har många maskiner är det detta den bästa metoden för att säkerställa en kontinuerlig verksamhet.

Passa på!
Friskvårdskampanj mellan den 1 sep - 17 nov 2023

Lämna din skördetröska, hack, press eller slåtterkross för service till förmånliga villkor under lågsäsong, så är den startklar i god tid inför kommande säsong.
Ju tidigare du bokar, desto mer rabatt! Dessutom erbjuder vi förlängd betalning.

→ Boka senast 15 oktober 2023 – få 10 % rabatt*
→ Boka senast 17 november 2023 – få 7 % rabatt*

*Rabatten gäller hela arbetsordern, d v s både timpris och kostnad för de reservdelar som åtgår. Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Erbjudandet om friskvårdsservice gäller vid bokning 1/9 t o m 17/11 2023 och förutsätter att vi får tillgång till maskinen när det passar vår verkstadsplanering under perioden 1/9 2023 – 31/3 2024. Prata med verkstaden för mer information!

YouTube preview

Friskvårdsservice hos Lantmännen Maskin