Traktorer för offentlig verksamhet

Traktorer

Under hela året, från vår till vinter, kan du till fullo dra nytta av kapaciteten i traktorer från Fendt och Valtra. Hos oss får du alltid rätt traktor för vinterarbete eller underhåll av grönytor.

Fendt 200 Vario

Den smala och lättmanövrerade Fendt 200 Vario passar perfekt på cykelvägar och trottoarer. Med golvvärmare som tillval håller du alltid huvudet kallt och fötterna varma under vintern.

Fendt 300 Vario

Fendt 300 Vario passar till alla uppgifter som en kommun utför: parkskötsel, trädgårdsskötsel, underhåll av grönytor och klippning av stora ytor. På vintern när du arbetar med en snöplog, snöfräs eller snöslunga är skjutkraften, kraftuttagseffekten och komforten i Fendts traktorer imponerande.

Fendt 500 Vario

Oavsett användningsområde kommer Fendt 500 Varios högteknologiska lösningar och överlägsna flexibilitet väl till pass. Precis som de andra Vario-modellerna arbetar Fendt 500 Vario med gott resultat på stadens gator eller skogsväg, och är specialist på vägkantsunderhåll.

Valtra A

Valtras A-serie är särskilt lämplig för snöröjning och sopning av gångbanor. Med Valtra A får du en kompakt traktor som ger hög produktivitet och komfort hela dagen.

Valtra G

Med traktorer från Valtras G-serie för du en lite större och starkare traktor än A-serien. Ett utmärkt val när det kommer till putsning av grönytor. Valtras G-serie kombinerar kompakta mått och en lätt och smidig design.

Valtra N

Valtra N passar för snöröjning och sopning av väg men också av olika typer av transport, till exempel för att flytta jord, grus och löv. Ingen utmaning är för stor och ingen uppgift är för liten för Valtras traktorer från den prisbelönta N-serien.

Fördelar med våra traktorer

Spara bränsle med EcoPower

Valtras Ecopower innebär att du med en knapptryckning kan välja mellan två olika motorinställningar på din traktor. På så sätt kan du sänka motorvarvtalet samtidigt som det maximala vridmomentet ökar. Det ger en bränslebesparing på upp till 10%.

Maximal komfort

Kombinationen av tre system garanterar maximal kör- och arbetskomfort; framaxelfjädringen, den mekaniskt fjädrade hytten och den aktiva vibrationsdämpningen. Framaxeln har en jämn belastning, alla hjul är i kontakt med marken hela tiden och styrbarheten bibehålls.

Tillsammans med Fendt Reaction-styrningen för säker stabilitet i rak linje, erbjuder Fendt 200 Vario kör- och arbetskomfort på lastbilsnivå.