Lagerhållning

Vårt lager i Malmö har en totalyta på drygt 10 000 m2. Här erbjuder vi lagerhållning för hela eller delar av ert lager.

Vi kan snabbt både skala upp och skala ner, till exempel vid säsongsförsäljning och kampanjer. I flera fall har vi varit med på resan från små bolag till stora multinationella företag, där lagerhållningens behov ändrats och vuxit med tiden. Vårt lager är anpassat och utrustat med både automationslösningar, hyllor och pallställage. Vi använder ett WMS (lagerhanteringssystem) som heter Astro (Consafe), vilket gör att vi kan anpassa systemet och hitta den bästa lösningen för just era produkter för både B2C och B2B.

Så här jobbar vi med lagerhållning

Vi genomför löpande analyser för att säkerställa att rätt produkt ligger på rätt plats i förhållande till dess försäljningsfrekvens. Vi flyttar därför regelbundet produkter för att säkerställa en god tillgänglighet men undersöker också på vilka produkter som kan lagerföras på vårt påfyllnadslager istället. På så sätt kan vi minimera er lagerhyra hos oss.

Fördelar för er som kund

  • Ni kan ändra ert lager helt kostnadsfritt

  • Ni betalar endast för det lager som används

  • Vårt lager klarar allt från små produkter till helpallslagring

  • Helhetslösningar för leveranser till privatpersoner eller företag

Lagerhållning i automationslösning

För produkter som funkar att lagerföra i en automatiserad lösning innebär det att vi vid inkommande och påfyllning matar in produkterna i automationen. Det sker på olika sätt beroende på vilken hantering vi satt upp för just era produkter.