Betala med e-faktura

Välj enkel och säker digital faktura via din bank. Med Lantmännen Lantbruks e-faktura får du en elektronisk faktura skickad direkt till din Internetbank.

Istället för att få dina fakturor på papper hem i brevlådan skickar vi dem direkt till din internetbank, där du kan godkänna dem med en knapptryckning. Din betalning förenklas genom att du slipper knappa in datum, summa och OCR-nummer vid betalning. Dessutom hjälps vi tillsammans åt att spara på miljön genom minskad pappershantering. Fakturorna visas även i LM2.

Peppol

Som kund till Lantmännen Lantbruk eller Lantmännen Maskin kan du eller ditt företag, inom kort välja att ta emot elektroniska fakturor via standarden Peppol. Detta gäller både offentliga och icke offentliga kunder. Vill du hellre ha en PDF via mail eller en pappersfaktura via brev så går det också att få. För att emotta elektronisk faktura via Peppol krävs att ditt företag är anslutet till Peppol och att du har en Peppol-identitet.
Peppol är ett standardiserat sätt att utbyta elektroniska dokument inom och över EU:s gränser. För offentlig verksamhet är det ett lagkrav att kunna ta emot denna typ av elektronisk faktura.

Beställ Lantmännen Lantbruks e-faktura via din internetbank

Gör så här:

  1. Logga in på din internetbank och välj e-faktura.
  2. I listan med företag som erbjuder e-faktura söker du efter Lantmännen ek. för. och lägger till.

Observera att anmälan endast gäller e-faktura till Lantmännen Lantbruk.

Har du frågor om Lantmännen Lantbruks tjänst e-faktura är du välkommen att kontakta kundtjänst

Kontakta kundtjänst

Har du ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer 0771-111 222 eller e-mail lantbruk.kundtjanst@lantmannen.com. Vi har öppet vardagar 07.00-17.00.