BFAB ny leverantör av flak och containrar

Lantmännen Maskin förstärker sin produktportfölj inom transport med det svenska företaget BFAB.

BFAB är ett svenskt företag som erbjuder schaktflak, maskinflak, spannmålsflak och flak för grönfoder och deras produkter är nu en del av Lantmännens redskapssortiment.

– Det är viktigt för oss att kunna erbjuda flak av bra kvalitet till svenska lantbrukare och till våra andra kunder, säger Mattias Hägerhult som är produktchef på Lantmännen Maskin.

BFAB har sin produktion på fyra olika anläggningar i Sverige och Polen. Huvudkontoret finns i Hässleholm och i småländska Finnaryd sker prototyputveckling och tillverkning av bland annat kundanpassade lösningar. Med BFAB förstärks Lantmännen Maskins sortiment inom transport och inte minst av flakväxlare där vi sedan tidigare erbjuder produkter från Joskin, Humus och FMG.

– För våra kunder kommer det nya samarbetet primärt innebära ett bredare utbud av schaktflak, maskintrailerflak, spannmålsflak och grönfoderflak. Men deras erfarenhet av att bygga flak ger oss också möjligheten att skräddarsy flak efter våra kunders önskemål, avslutar Mattias Hägerhult.