Servicetekniker, se hit!

Att jobba som servicetekniker hos oss innebär att du får arbeta med lantbruksmaskiner som traktorer, skördetröskor, redskap samt mindre entreprenadmaskiner på någon av våra anläggningar i landet.

Har du erfarenhet av maskiner kan Lantmännen Maskin vara din nästa arbetsplats som servicetekniker. Du kommer till oss med en fordonsteknisk gymnasial utbildning i bagaget. Självklart kan en annan yrkesbakgrund från industrin, lantbruket eller sjön vara intressant. Men grundförutsättningen är att du brinner för maskiner!

Det här innebär jobbet

Hos oss får du använda ditt tekniska intresse genom avancerad digital felsökning, problemlösning till reparationer och service. Tillsammans med kompetenta kollegor i våra verkstäder och ute i fält, får du jobba med det du brinner för – modern teknik.
Du kommer möta kunder i ditt dagliga arbete och bygga vårt varumärke. Dina insatser bidrar till att lantbrukaren kan använda sina maskiner varje dag. Något vi också tror att du kommer uppskatta är att du får arbeta i ett sammanhang där den ena dagen inte är den andra lik, och ständigt utvecklas inom din roll i ett individuellt utvecklingsprogram.

Utvecklingsmöjligheter hos oss

Lantmännen Maskin är ett företag som gärna vill att du ska kunna utvecklas inom teknikeryrket och även på sikt kunna ges möjligheter till en eventuellt ny yrkesroll i företaget. Som servicetekniker finns det flera olika utvecklingsmöjligheter, till exempel fältsystemtekniker och specialist. Det finns också vägar till att blir verkmästare, verkstadschef, säljare eller att jobba med produktsupport. Genom en årlig kompetensutveckling är du förberedd till att möta våra kunders krav samt få kunskap om nya produkter.