Serviceavtal för traktorer

Med Lantmännen Maskins serviceavtal för traktorer får du en fast servicekostnad, beräknad per timme du kör med traktorn. Serviceavtal erbjuds till traktormärken och kan tecknas för 2-5 år. 

Spara pengar

Logiken är enkel – ju fler körtimmar och längre avtal, desto högre rabatt. Dessutom blir servicekostnaden densamma under avtalstiden och du drabbas därför inte av prishöjningar.

Du vet vad det kostar och när det ska betalas

Servicekostnaden delas upp och betalas per månad, alltid med samma belopp, under hela avtalstiden.

Boka tid så fixar vi resten

Det enda du behöver göra är att kontakta oss när det är dags för service. Du lämnar traktorn i trygga händer hos våra välutbildade servicetekniker.

Fördelar med ett serviceavtal hos oss

  • Service som är utförd av en auktoriserad verkstad
  • Fullt gällande fabriksgaranti och maskinskadeförsäkring
  • Ökad driftsäkerhet genom korrekt servad maskin
  • Fullservad maskin höjer dessutom andrahandsvärdet
  • Trygghet i ditt maskinägande

Olika tillval - vi anpassar avtalet efter dina behov

Service på plats

Vill du att servicearbetet utförs hemma hos dig finns det möjlighet att lägga till serviceresan i serviceavtalet. Du får allt på samma faktura och ingen prisökning för serviceresan i avtalstiden.

Brandskyddskontroll

Maskiner som arbetar i brandfarliga miljöer medför stor risk för brand. Med brandskyddskontroll i ditt serviceavtal säkerställer du att kontrollen blir gjord årligen så att försäkringsbolagets krav uppfylls.

Connect på din traktor?

Lägg till GPS-spårsändare via serviceavtalet och få 25% i rabatt på enheten och abonnemang. Då hjälper vi dig att hålla reda på när det är dags för service och du undviker onödiga reparationskostnader på grund av missad service.