Verkstad och service

Lantmännen Maskin är en auktoriserad och rikstäckande återförsäljare av ett antal starka varumärken såsom Fendt, Valtra, Väderstad, Kuhn och Joskin. Det innebär att våra verkstäder fungerar som tillverkarens förlängda arm och att våra servicetekniker är varumärkesutbildade med tillgång till specialverktyg och teknisk support från tillverkaren.

På Lantmännen Maskin strävar vi efter att vara det naturliga och bästa servicepartnervalet för alla lantbrukare i Sverige. Vi skapar värde genom att tillhandahålla vår kunskap och kompetens om och kring maskiner samt vår egen service. Våra kunder finns över hela landet och vi på Lantmännen Maskin hjälper dig på våra anläggningar eller hemma på din gård med våra servicebilar. Vårt mål är att vara det självklara valet när det gäller service och underhåll av traktorer, tröskor, redskap och smart lantbruk.

Varför välja en auktoriserad Lantmännen Maskinverkstad?

  • Trygghet – vi arbetar endast med leverantörens godkända utrustning och de specialverktyg som krävs för att utföra samtliga reparationer.

  • Kompetens - välutbildade servicetekniker med hög kunskap gällande din maskin eller ditt redskap och en kompetent servicerådgivning.

  • Senaste teknologin - du får en maskin som optimeras med de senaste uppdateringarna från våra leverantörer avseende mjukvara samt andra produktförbättringar som leverantören tillhandahåller utan kostnad.

  • Kvalitet och hållbarhet - originaldelar som är anpassade för just din maskin. 

  • Effektivitet - snabb service och åtgärd via en förstklassig reservdelslogistik.

  • Högt värde på din maskin – genom en kontinuerligt uppdateradservice bok med auktoriserade servicestämplar får du en värdehandling som ger ett högre andrahandsvärde på din maskin.

  • Tillförlitlig servicepartner som tar hand om de garantiåtgärder som behöver utföras under garantitiden.

Genom att komma till Lantmännen Maskin kan vi hjälpa dig att höja tryggheten, förlänga livslängden, samt höja värdet på din maskin.

Våra kunder efterfrågar snabb hjälp när det verkligen behövs och då måste vi kunna vara flexibla och agera kvickt och bra. Många kunder är stressade och när de hör av sig, för de behöver akut hjälp, och då är det viktigt att jag kan hantera det på ett bra sätt.

Sam Sylvén, Verkstadschef i Jönköping

Se hur ett besök från Lantmännen Maskins servicetekniker kan se ut

Långa avstånd är något som Lantmännen Maskins servicetekniker Henrik Eriksson är van vid i sitt arbete. När Anders Köhler från Köhlers Lantbruk i Gällivare ringer och behöver hjälp med sin Valtra, tar Henrik servicebilen och kör till Gällivare, som ligger 15 mil norr om polcirkeln. Det blir en tur på 50 mil, t/r.

YouTube preview

Jobba som servicetekniker hos Lantmännen Maskin

Robert Dahlgren har hållit på och skruvat i mer eller mindre hela sitt liv. Drömmen som mekaniker slog in och för ungefär ett år sedan började han som servicetekniker hos Lantmännen Maskin. - Det var det bästa jag gjort.