Reserv- och slitdelar

I våra drygt 50 butiker hittar du ett brett sortiment av reservdelar och produkter för maskiner inom lantbruk, skog och entreprenad. Våra kompetenta och erfarna säljare ger dig som kund professionell rådgivning och det stöd du behöver.

Vi erbjuder originaldelar till Fendt, Valtra, Väderstad, Kuhn och de andra varumärkena i vår produktportfölj. När du väljer originaldelar får du delar som är anpassade till just din maskin och har bättre kvalité och hållbarhet.

Originaldelar – det bästa valet för din maskin

När du väljer originaldelar får du delar som är utvecklade, testade och godkända för just dina maskiner – oavsett om det gäller traktor, tröska eller redskap. Du kan räkna med att din maskin presterar till max när det kommer till produktivitet och effektivitet, och dessutom sänker du dina driftskostnader. Vi har originaldelar till alla våra varumärken som vi säljer. Välj originaldelar för bästa möjliga prestanda, högsta säkerhet och en lång livslängd.

Handla online!

Online kan du söka på reservdelar, slitdelar och kringutrustning direkt på märke och modell, och som inloggad kund kan du bläddra i våra reservdelskataloger och ta del av sprängskisser på maskinerna. Du ser direkt om en reservdel finns på din närmsta anläggning eller om den behöver beställas från centrallagret i Malmö. Beställ hem till gården eller få det fraktfritt till närmaste anläggning.

Centrallager för hela Skandinavien

Malmö finns vårt centrallager för reservdelar och tillbehör med en lagringsyta på totalt 10.000 m2 och med ca 160 000 lagerlagda artiklar. Vi förser hela Skandinavien med reservdelar via en förstklassig reservdelslogistik, vilket ökar tillgängligheten av antalet delar i lager.

Reservdelar till andra varumärken

Vi har även alternativa reservdelar och slitdelar till andra varumärken som till exempel Claas, Massey Ferguson, John Deere, New Holland och Volvo BM. För dig som önskar ett prisvärt erbjudande och som fortsatt ger säker maskinanvändning.