Bogballe

Specialist på mineralgödselspridare.

Bogballe är ett danskt företag som specialiserar sig på högkvalitativa spridare för mineralgödsel. Med över 70 års erfarenhet inom branschen är Bogballe välkänt för att tillverka mineralgödselspridare av högsta kvalitet som är hållbara och effektiva.

Hållbarhet

Bogballes mineralgödselspridare är tillverkade av högkvalitativa material som rostfritt stål och pulverlackerad aluminium. Detta ger en lång hållbarhet och säkerställer att produkten håller hög kvalitet även efter lång tids användning.

Effektivitet

Men en unik teknik från Bogballe är det möjligt att sprida gödsel jämnt och exakt på åkern. Detta ger en jämn fördelning av gödseln, vilket i sin tur bidrar till en jämnare tillväxt av grödorna.

Flexibilitet

Bogballes mineralgödselspridare är lämpliga för alla typer av mark och grödor. Produkten kan justeras för att passa olika sorters gödsel och frön, vilket gör det möjligt att använda spridaren året runt.

Användarvänlighet

Mineralgödselspridare från Bogballe är mycket enkla att använda och kräver minimalt med underhåll. Dessutom är det lätt att byta ut delar och rengöra produkten.

Utöver dessa styrkor, finns det några extra fördelar med Bogballes mineralgödselspridare. En av de mest framstående fördelarna är att den är utrustad med GPS-teknik som gör det möjligt att spåra spridningen av gödseln på åkern. Detta gör det enklare att planera för framtida grödor och gödselbehov.

Om Bogballe

Bogballe är en av världens ledande tillverkare av mineralgödselspridare. Allt började 1934 i den lilla danska byn Bøgballe på Jylland. Det som startade med tillverkning av utrustning för kycklingproduktion utvecklades och från början av 50-talet till idag är det fullt fokus deras välkända blåa mineralgödselspridare.

Traditionen i företaget är lång och stolt, de är nu inne på sin tredje generation som förvaltar företaget. Bogballe är idag nischade på mineralgödselspridare vilket gör att de blivit specialister inom sitt område.

I Bogballes sortiment finns en väldig bredd, från enkla maskiner till de mest avancerade som exempelvis kan hantera appliceringskartor som i sin tur ger rätt giva på rätt ställe. 

Mer information

Alla produkter från Bogballe