Så får du full koll på dina maskiner

Connect är samlingsnamnet för det som vi mer känner som Fendt Connect och Valtra Connect. Tjänsten ger dig full koll på dina maskiner var du än befinner dig. Du behöver inte ens vara på fältet eller i hytten för att identifiera driftsförbättringar.

Connect är ett verktyg för maskinparkshantering som hjälper dig att fatta beslut kring dina maskiner i realtid. Oavsett var du befinner dig har du åtkomst till information som till exempel:

  • geografisk position
  • bränslenivå
  • bränsleförbrukning
  • antal timmar kvar till service för alla dina traktorer

Ha koll i mobilen eller i datorn

Informationen samlas in med sensorer på maskinen och kan sedan nås via webbportalen Valtra Connect respektive Fendt Connect, eller via mobilapparna Valtra Connect och Fendt Connect, där den kan visas och användas på flera sätt.

Hjälpen från verkstaden är snabb och alltid nära

Med en Fendt eller Valtra går traktorns information direkt till Fendt Connect respektive Valtra Connect, eller där våra verkstäder kan se statusen på din maskin och på så sätt göra en felsökning på distans.

Unik möjlighet med Dataväxt

Har du dessutom aktiverat tjänsten DataVäxt LogMaster går datan även till ditt gårdsprogram vilket gör att du kan samla hela maskinparken och logga din data på ett och samma ställe. Med ett knapptryck har du din data där du vill ha den, och du kan arbeta precis var du vill.

Syftet med Connect är att du ska kunna arbeta mer effektivt och spara pengar. Kontakta din närmaste maskinsäljare hos Lantmännen Maskin eller kom förbi din lokala anläggning.

Testa Connect och LogMaster kostnadsfritt i sex månader

Aktivera Connect på din traktor och få de första sex månaderna gratis för att testa LogMaster-systemet från Dataväxt.