Begagnatbörsen – vår egen sajt för begagnade maskiner

Enkelt att hitta rätt modell och med rätt utrustning.
På Begagnatbörsen - Lantmännen Maskins egen sajt för exponering av begagnade maskiner för lantbruk, skog och entreprenad - jobbas det aktivt för att hjälpa kunden till ett bra och tryggt köp av begagnade maskiner.

Begagnatbörsen har nyligen fått en ny användarvänlig design som ska hjälpa kunden ytterligare. Som en av Sveriges största begagnathandlare jobbar Lantmännen Maskin aktivt med våra inbyten från början till slut.

 

– Skapandet av annonserna i Begagnatbörsen är en stor del av jobbet som maskinsäljarna gör i inbytesprocessen, säger Julia Franzén som är Lantmännen Maskins produktchef för begagnat.

Besökaren ska hitta lätt och rätt

Begagnatbörsens nya och mer användarvänliga design är enklare att navigera i. Något som det fokuserats extra mycket på de senaste månaderna är uppdateringen av bilder till alla objekt som ligger ute.

– Vi strävar också mot att standardisera våra annonser, berättar Julia Franzén. Det ska vara enkelt att hitta rätt modell med rätt utrustning och det ska finnas relevant och tydlig info i annonserna.

Lantmännen Maskin är lyhörda till kundernas önskemål och arbetet med att förbättra och utveckla Begagnatbörsen är en ständigt pågående process.

– En sak vi tittar på just nu är exempelvis att addera fler underkategorier så att kunden enklare kan söka fram rätt utrustning.

Mest sålda traktormodellen

De senaste åren har det sålts cirka 900 traktorer per år via Begagnatbörsen. Valtra är det absolut vanligaste varumärket bland sålda begagnade traktorer, med N-serien i topp.

Gör en affär oavsett var i landet du är

Lantmännen Maskin är ett rikstäckande bolag med fler än 50 anläggningar över hela Sverige. En stor finess är att oavsett var i landet du hittar ett objekt, kan du göra affär med din lokala säljare.

– Begagnatbörsen är ett väldigt bra och viktigt komplement till de andra säljkanalerna vi syns i, till exempel Blocket och Mascus. Dessutom har vi möjlighet att utforma den utifrån våra egna önskemål och behov. Den är en stor tillgång för oss helt enkelt,  avslutar Julia.