Rätt olja till dina maskiner

Agrol tillverkar smörjmedel och kemiska underhållsprodukter av högsta kvalitet till den professionella marknaden för lantbruk, skogsbruk och entreprenad. Att använda produkter från Agrol är både ekonomiskt, driftsäkert och hållbart.

 

Agrol är experter på tunga maskiner som ska klara ett tufft, nordiskt klimat med stora temperaturskillnader. De vet vad som krävs för att din maskin aldrig ska behöva stå stilla i ett tufft klimat med stora temperaturskillnader.

Med rätt smörjmedel minskar du både bränsle-förbrukningen och utsläppen. Agrols produkter minskar även slitage, friktion och driftstörningar vilket ökar livslängden på din maskin. Agrol strävar dessutom efter att våra produkter ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt.

Oljorna är gjorda för fordon som arbetar under krävande förhållanden och uppfyller motortillverkarnas hårdaste krav. Nedan har vi samlat lite info kring några av de vanligaste oljetyperna, Agrols rekommendationer om vad man bör tänka på i samband med hantering av oljor samt en förteckning över vilken olja som passar till just din lantbruksmaskin.