Ett brett reservdelssortiment

I våra butiker hittar du ett brett sortiment av produkter och reservdelar för maskiner inom lantbruk, skog och entreprenad. Våra kompetenta och erfarna säljare ger dig dessutom sina allra bästa råd samt det stöd du behöver.

Vi tillhandahåller originalreservdelar till Valtra och Fendt, Classic Reservdelar 5+ till Valtra och Fendt 5 år och äldre, samt reservdelar till varumärken, som till exempel Case IH, Claas, Deutz-Fahr, John Deere, Massey Ferguson, New Holland och Volvo BM.

Automatisk lagerpåfyllning

För att säkerställa att du har det du behöver använder vi ett system med automatisk lagerpåfyllning. Det innebär att vi alltid har de allra flesta produkter och reservdelar du behöver för ditt dagliga arbet hemma. Skulle något saknas beställer vi det från vårt centrallager som erbjuder snabb leverans. Du får självklart en sms-avisering så snart produkten anlänt.

Här hittar du adresser/telefonnummer till våra butiker.

I vår e-handel kan du enkelt söka reservdelar och kringutrustning direkt på märke och modell. Du ser direkt om en reservdel finns på din närmsta anläggning eller om den behöver beställas från centrallagret i Malmö. Du kan också bläddra i våra reservdelskataloger och ta del av sprängskisser.