Erfarna tekniker - alltid snabb hjälp

Vi på Lantmännen Maskin har lång erfarenhet av såväl jord- och skogsbruk som entreprenad och vi vet hur viktigt det är att maskinerna aldrig står still. Vi finns här när du behöver oss!

Vårt mål är att dina maskiner ska fungera väl. Det är du som styr vårt utbud av tjänster och vi hjälper dig att optimera användandet av din maskinpark. Saknar du något? Hör av dig, så ska vi försöka hjälpa dig!

Duktiga mekaniker och snabb service

Våra specialtutbildade tekniker står beredda att ge dig gedigen och snabb service, antingen på någon av våra över 50 verkstäder runt om i landet eller via någon av våra ambulerande servicebilar.

Ett brett reservdelssortiment

I våra butiker hittar du ett brett sortiment av produkter och reservdelar för maskiner inom lantbruk, skog och entreprenad. Du får också kompetenta råd samt stöd och hjälp av våra duktiga och erfarna säljare. Den automatiska lagerpåfyllningen säkerställer att de allra flesta produkter och reservdelar som behövs för ditt dagliga arbete alltid finns hemma. Skulle något saknas beställer vi det från centrallagret och sms-aviserar så snart produkten anlänt.

Reservdelar dygnet runt

Du får ett års garanti på alla reservdelar och du kan handla dem när det än passar dig. Vi tillhandahåller originalreservdelar till Valtra och Fendt, Classic Reservdelar 5+ till Valtra och Fendt 5 år och äldre, samt reservdelar till andra varumärken, till exempel Case IH, Claas, Deutz-Fahr, John Deere, Massey Ferguson, New Holland och Volvo BM.

Logga in i vår e-handel och sök enkelt reservdelar och kringutrustning direkt på märke och modell, eller bläddra i våra reservdelskataloger och ta del av sprängskisser. Du ser direkt om en reservdel finns på din närmsta anläggning eller om den behöver beställas från centrallagret i Malmö.

Snabb leverans

Lantmännen Maskins centrallager finns i Malmö vilket innebär att du vid behov kan få dina reservdelar inom ett par timmar. Här anpassas öppettiderna efter säsong med ett snitt på 75 timmar i veckan.