ValtraCenter

På våra ValtraCenter får du uppleva det senaste kring traktorer och utrustning från Valtra. Utöver flera visningstraktorer på plats anordnas det olika typer av event och utbildningar. Våra specialanläggningar för Valtra finns i Skövde och Uppsala.

På ValtraCenter möts du av ordentlig kunskap om Valtra både när det gäller maskiner, teknik, service och reservdelar. Valtras modellprogram kommer att finnas till försäljning och det kommer löpande anordnas arrangemang med fokus på varumärket Valtra. 

I Skövde har vi demotraktorer utomhus som du givetvis är välkommen att provköra. I Uppsala kommer det under vissa perioder av året vara extra fokus på skogsbruk. Även gata och park kommer vara ett intressant område utöver lantbruk och skogsbruk.

Kontakta en säljare från Lantmännen Maskin nära dig för att boka ett besök på ValtraCenter i Skövde eller Uppsala. Vi tar emot kunder från hela landet, och vår personal på plats har hög kompetens och särskild expertis på just Valtra.

Våra ValtraCenter

Skövde

På ValtraCenter i Skövde får du uppleva det senaste kring traktorer och utrustning från Valtra. Utöver flera visningstraktorer på plats kommer det framöver anordnas olika typer av event och utbildningar.

Uppsala

På ValtraCenter i Uppsala finns ordentlig kunskap om Valtra både när det gäller maskiner, teknik, service och reservdelar. Valtras modellprogram kommer att erbjudas till försäljning och det kommer löpande anordnas arrangemang. Under vissa perioder av året kommer det vara extra fokus på skogsbruk. Även gata och park kommer vara ett intressant område utöver lantbruk och skogsbruk.