Tid 29 september 2023 10:30 - 15:00 Lägg till i kalender
Plats Lantmännen Maskin, Åkaregatan 11, Uppsala Visa på karta
Arrangör

Lantmännen Maskin, Uppsala

Välkommen till invigningen av Lantmännen Maskins nya kompetenscenter i Sverige med fullt fokus på Valtra.

Lantmännen Maskins vd Peter Annas klipper bandet kl 11 och inviger vårt nya ValtraCenter på Åkaregatan 11. Här får du uppleva det senaste kring traktorer och utrustning från Valtra. Utöver flera visningstraktorer på plats kommer det framöver anordnas olika typer av event, så som produktlanseringar, utbildningar med mera. Men vi startar med invigning – allt med fokus på Valtra! Vår personal på plats i Uppsala har hög kompetens och särskild expertis på just Valtra. Valtra-specialist är på plats vid invigningen och vi har fina visningserbjudanden.

Varmt välkommen!

Fredag 29 september kl 10.30-15.00 – bandet klipps kl 11

Lantmännen Maskins nya ValtraCenter i Uppsala

Det nya centret gör det möjligt för kunder att ta del av Valtras modellprogram och teknikerbjudande på ett och samma ställe.

- Det känns spännande och roligt att Lantmännen Maskin och Valtra tillsammans gör ytterligare en satsning på ett ValtraCenter i Sverige. Sedan tidigare har vi startat upp i Skövde, säger Per Wretblad som är produktchef Valtra på Lantmännen Maskin.

Utöver modellprogram och teknikerbjudande kan du som kund träffa Lantmännen Maskins experter. Syftet är att samla produkter och kompetens på en och samma plats. ValtraCenter i Uppsala kommer även fungera som ett utbildningscenter för Lantmännen Maskins säljare och servicetekniker.

På ValtraCenter kommer en ordentlig kunskap om Valtra att finnas både när det gäller maskiner, teknik, service och reservdelar. Valtras modellprogram kommer att finnas till försäljning och det kommer löpande anordnas arrangemang med fokus på varumärket Valtra. Under vissa perioder av året kommer det vara extra fokus på skogsbruk. Även gata och park kommer vara ett intressant område utöver lantbruk och skogsbruk.